Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2018 15:59 - Време е, да се събудиш от вертикалната кома, в която си изпаднал
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1651 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
,,Време е да си вдигнеш задника от дивана и сложиш край на безмислието, защото в противен случай си строим собствения затвор или само гледаме, докато друг го строи. Разумно ли е това? Не мисля. Или вземаме становище сега, слагаме черта - до тук. И можем да върнем нещата на място. Или седиме и чакаме, докато нещата наистина станат екстремни. Като до тогава структурите ще са укрепени и да се сложи черта ще е сериозно предизвикателство. Ако прочетеш книгата на Джордж Оруел от 1984, ,,Големият Брат" не се беше съсредоточил върху контрола и наблюдението над популацията, защото по-голямата и част вече седеше объркана това, за което наблюдателите говориха и говорят е хората, които са наясно, предизвикват системата и се опитват да направят нещо. Писна ми от това. И ще ви кажа защо. Защото докато тези патетични и наивни хора, въпреки доказателствата пред тях, си извърщат главата и казват - ,,А, това е само параноя". Защо го правят? Те разрешават на тези хора да си наложат волята над моя живот, и над живота на малкото останали разумни хора. Ако хората напънат малко повече мозъчни клетки, отворят очи и прогледнат те ще видят ескалация на фашизъм. И ако не се събудиш и огледаш, фашизмът ще се разрастне. Събуди се, търси истината. Който, търси намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова Илюминатите не ни различават от животните, защото те също нищо не търсят. Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й. И когато Новият Световен Ред настъпи, не търси съчуствие, когато това се случи. Сега имаш шанс." - Дейвид Айк. 



Гласувай:
0



1. krumbelosvet - Как?
30.09.2018 21:25
НИКАКВО обществено действие не е възможно без ОРГАНИЗАЦИЯ И "ЩАБ". Като организацията включва посочване на КОНКРЕТНИТЕ ДЕЙСТВИЯ и тяхното пропагандиране. Авторът посочва само ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ с някакъв враг. Ама кой е той, как точно действа и как точно може да бъде победен, НЕ ПОСОЧВА. Авторът стига до зов за събуждане. Безплоден и обиден зов.
Защо няма не само у нас, но и по света партия, движение, религия (освен Ислямска държава) която да предлага програма за действие против поробването? Защо няма?Цял свят ли спи? По-скоро цял свят сън не го хваща, и мене в това число. Но поробителят отдавна е "оплел паяжината си" и каква полза, ако мухата знае, че е хваната? Ние сме РАЗДЕЛЕНИ от лъжи и омрази, и само НПО-тата имат общо ръководство и са способни да действат ОТ ИМЕТО на обществото, а всъщност са органи на поробителя...
Що за демокрация, когато ЧАСТНО ЛИЦЕ има право да плаща за политически действия без да е политическа партия с публична програма и участие в избори?
цитирай
2. miroslav1979 - При капитализъм(демокрация) м...
04.10.2018 12:39
При капитализъм(демокрация) много малък процент от хората щяха да живеят по добре, ако нямаше масони. Но тогава пак щеше да има влиятелни(управляващи) кръгове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901623
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031