Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2014 00:02 - Субектът Бареков
Автор: lostov Категория: Политика   
Прочетен: 3013 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageКаквото и да кажа за него ще е малко. Може би няма смисъл да се хабя да му отделям време, но като виждам с времето какво се случва и как някои хора го възприемат едва ли не като новия месия, не се стърпях и реших да припомня някои факти за новия политик. Просто отбелязвам само някои моменти от “кариерата” на субекта. По принцип излагациите са много, много повече.

Субектът Бареков, който неотдавна заяви, че гледайки беднотията на българите в страната плаче заедно с богатите си приятели, през 2011-та по повод протест на земеделци в центъра на София каза: “Този боклук, който беше стоварен под формата на трактористки машини да се омита още днес от столицата. [...] защото в противен случaй ще основа едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим. Можем да режем гуми, можем да палим трактори. [...] Аз не желая някакви разюздани селяни в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба. [...] Ами като нямат работа да отиват да си режат сланината и винцето върху вестника и да ядат! Нали това е забавлението по селски в България, нали така се възприема?”

Субектът Бареков бе този, който манипулира парламентарните избори през 2013-та манипулирайки обществеността с “новината” за бюлетините в Костинброд, която по някаква абсолютна случайност разбира се, се появи именно управляваната от него тогава телевизия TV7.

Субектът Бареков бе този, който активно участваше в немощните напъни за цензуриране на протестите #ДАНСwithme по неговата телевизия, въпреки ежедневните доказателства, които опровергаваха техните “новини”. Иронично в същото време пък се появи предаването “България без цензура”, което по-късно мутира в партия.

Субектът бе този, който имаше връзки с Бисер Миланов – Петното, престъпник със седем присъди, който активно провокираше хората от протестите и дори се сдоби с официална среща с премиера Орешарски като “представител”.

Субектът Бареков бе този, който преди години, за да се подмаже на българската патриаршия “като един православен християнин” заклейми баба Ванга и Петър Дънов.

Субектът Бареков преди няколко години заяви, че никога няма да направи партия и да се занимава с политика. Днес той активно участва в медийните, а вече и политическите манипулации и основа партия. По повод раздаването на кебапчета и бира преди избори, същият бе заявил преди време колко е жалко подобно действие от страна на политиците. Сега го гледаме по телевизията как нахлузил престилка и готварска шапка пече кебапчета като част от предизборната си кампания за евроизборите.

Субектът Бареков е същият, който твърди, че трябва да му се има доверие защото “не бил участвал в политическото статукво последните 24 години” и в същото време сега всеки ден по телевизията се пуска различен клип в най-гледаното време. Всеки добре знае, че в т. нар. “праймтайм”  в телевизията всяка секунда тв време струва много пари. Клиповете за неговата партия са всеки ден и са винаги различни.

Субектът Бареков твърди, че няма връзки с престъпници и мафиоти и в същото време предизборната му кампания, а и всичко останало покрай новото му политическо поприще гълта хиляди, милиони лева. Той твърди, че има “богати приятели”. За справка един от тях е един от най-богатите българи, собственика на Корпоративна Търговска Банка – Цветан Василев. Също така приближен изключително до небезизвестния Делян Пеевски – депутат от ДПС.

Субектът Бареков бе този, който напъхан в бронежилетка, пропищя в медиите как някой поръчал да го убият, позовавайки се на някакъв случаен младеж, който изстрелял няколко патрона във въздуха в близост до централата на партията на субекта. Субектът не е присъствал в сградата по време на изстрелите, които са били насочени към небето, затова и счете за уместно да се появи пред журналисти в бронежилетка на следващия ден и да разкаже колко много се страхува за живота си.

Има още безброй противоречия в между думи и дела на субекта, има и безброй гафове и излагации. Този субект иска да се напъха в келепира. Този субект има амбицията да “управлява България като премиер с пълно мнозинство най-малко два мандата”.

Това не е политическа пропаганда, а припомняне на факти. Сигурно някой би ме обвинил, че горепосочените от мен факти са “инсинуации”, “постановки”, “спекулации”, манипулации”, “клевети” и/или “поръчкови статии”. Ако така ще спи по-спокойно – нека така да бъде. Фактите са си факти.

Просто нека добре си направим сметка какъв субект може да стане евродепутат заради късата памет и липсата на мисъл на много от нас.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Комунягите прилагат вече 25 години
06.05.2014 02:06
все една и съща хватка на тъповатите българи. През 1990 г. създадоха ДПС, за да отклонят гласове от СДС.

След това разцепигха СДС, за да отклонят още повече гласове.

Създадоха преди време "Ред, саконност и справедливост", за да отклонят гласове от ГЕРБ.

Сега създадоха Бюреков пак със същата цел- да отклонят гласове от ГЕРБ. И българите, като най- тъпото племе на света, винаги се хващат на въдицата им. Колкото и изтъркана да е тя.
цитирай
2. kmetova - Ами то всичките до един са едни субекти - ум да ти зайде
06.05.2014 13:03
Субектът Бареков е се поучил от субекта Борисов, който пък наричаше "електората" лош мат"рял, прости като него и т. н. И понеже Бареков видя, че народът не се обиди, а напротив - взе че се влюби в селския пожарникар, направо си каза: "о о о и аз го мога това" Чудя се на акъла на хора като Любен Дилов например, който уж е интелигентен. На онова момченце от ВМРО Джамбазки май се казваше не се чудя - то отдавна драпа да влезе в Парламента, ама все не му се получава.
цитирай
3. lostov - все една и съща хватка на тъповатите ...
06.05.2014 17:55
apostapostoloff написа:
все една и съща хватка на тъповатите българи. През 1990 г. създадоха ДПС, за да отклонят гласове от СДС.

След това разцепигха СДС, за да отклонят още повече гласове.

Създадоха преди време "Ред, саконност и справедливост", за да отклонят гласове от ГЕРБ.

Сега създадоха Бюреков пак със същата цел- да отклонят гласове от ГЕРБ. И българите, като най- тъпото племе на света, винаги се хващат на въдицата им. Колкото и изтъркана да е тя.


TOЧНО!!
цитирай
4. kordon - Много добра статия!
26.05.2014 18:02
Похвално е, че сте намерили време да съберете тия разобличаващи субекта Бареков факти, защото паметта на българина наистина е доста къса. Надявам се, че след като не може да помни, то поне може да мисли!!!
цитирай
5. lostov - Похвално е, че сте намерили време да ...
29.05.2014 15:45
kordon написа:
Похвално е, че сте намерили време да съберете тия разобличаващи субекта Бареков факти, защото паметта на българина наистина е доста къса. Надявам се, че след като не може да помни, то поне може да мисли!!!


Ох и аз се надявам, ама ей на - минаха изборите, събра 10-11%. Пълно е с продажници и късопаметни.. да не казвам какви... А инак от известно време се канех да напиша това за него. Може би вече като пуснаха за N-ти път поредния му предизборен клип с поредните му глупости не издържах... Но.. времето ще покаже.. мисля, че няма да изкара кой знае колко много на политическата сцена..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lostov
Категория: Други
Прочетен: 535043
Постинги: 68
Коментари: 490
Гласове: 499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930