Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2014 01:28 - Авторитетът Пеевски
Автор: lostov Категория: Политика   
Прочетен: 1903 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 09.04.2014 01:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageПо повод номинирането на Делян Пеевски за евродепутат от ДПС. Цитирам OFFnews:
“В събота пред bTV депутатът на ДПС Камен Костадинов заяви, че номинацията на Пеевски за евродепутат не е изненада: „Делян Пеевски е известен в цяла България, има авторитет и върши добра работа в парламента. Номинацията на кърджалийското ДПС не изненада за никого в партията.”

Ъъъ… каква работа върши, че не разбрах?! И то в парламента където кракът му не е стъпвал откакто започна драмата около назначаването му за шеф на ДАНС. И след като дори го оставиха депутат в Народното Събрание каква точно работа е свършил откакто заема поредната му подарена длъжност на такова високо ниво? Внесъл ли е законопроект някакъв или участвал ли е в създаването на такъв? След като не се е и вясвал в парламента няма как да е взимал някакво, дори и минимално участие в работата (тя една работа) на Народното Събрание. Участвал ли е в някакви дискусии, разговори с граждани, давал ли е пресконференции, интервюта, изказвания? Ами не. Откакто започнаха протестите #ДАНСwithme, последвани от активността на Ранобудните студенти се покри в миша дупка. Скри се като подплашен заек и единственият знак пред обществото, че въобще продължава да съществува бе едно негово писмено послание преди няколко месеца, в което с типичния си нагъл стил се фукаше, че бил “успял млад мъж” и че не участва в никакви далавери. С две думи – чист съм като момина сълза, да го духате! Бих попитал г-н депутата Камен Костадинов, това ли е “авторитета” на Пеевски? Наистина кого си мислят, че могат да заблудят? Да, естествено, че номинацията му не е изненадала никого в ДПС. Тя просто затвърди всеобщото ни отвращение от вас г-да депутати-хрантутници и от жалките ви подмолни политически схеми на постоянно надцакване и стремежът ви към келепир (неслучайно употребих тази турска дума). За едно е прав Костадинов – Пеевски наистина стана известен в цяла България. Ако до 14 юни миналата година имаше хора, които да не знаят името му, то вие спомогнахте всички да научим що за стока е това алчно и богаташко мамино синче. Тук си представям как някой долен платен трол би ме нахранил, че вероятно завиждам на този “успял млад мъж”. Ами не, благодаря – не желая цяла България да ме мрази и да ходя с охрана до края на живота си. На някои от нас все пак им е останал морал и съвест.

Отново цитирам OFFnews:
“Алиосман Имамов: “Не мисля, че Делян Пеевски притежава качества, които биха го ограничили да участва в надпреварата”

Ама вижте ги само как умишлено засукват фразите, бе. Не мислел, че Пеевски притежава качества, които да го ограничат в надпреварата. Демек (нарочно турцизъм) Алиосман си мисли, че Пеевски не притежава качества, които да му попречат в надпреварата. Нали така? Демек нищо му няма на Пеевски, защо да не се пусне в надпреварата. Интересно как едно качество би могло да попречи някому за нещо, по-скоро би му помогнало, обратното се нарича недостатък, но както и да е. Бих обобщил, че Алиосман иска да каже, че Пеевски няма недостатъци, така, че нека участва в надпреварата за евродепутат, защо не?

OFFnews:
“На въпрос дали номинацията на Пеевски ще предизвика недоволство и дали би била политическа провокация Алиосман Имамов отговори: “Защо Делян Пеевски да няма право да бъде номиниран за евродепутат според вас? Подобни оценки могат да се правят за всеки един номиниран от областните структури на движението.”

Типична защитна позиция, която издава неспособността за смислена аргументация. “Защо да няма право?” – то е ясно, че по закон има право, но идва въпросът КОЙ пише законите и КОЙ се облагодетелства от така написаните закони. Нека напомня как законът бе променен, за да може Пеевски да се впише в критериите за евентуален шеф на ДАНС. Интересно как ли би се усукал г-н депутата Алиосман Имамов ако някой му припомни този неудобен за него и партията му факт. Предполагам би казал нещо от рода на “Нямаме ли право да променяме закона? Това ни е в правомощията…”. Както колегата си Костадинов, Имамов също е прав за едно – подобни оценки СЕ правят за всеки един номиниран от областните структури на ДПС. Хората достатъчно ясно и красноречиво се изказаха за всички алчни интриганти от ДПС (и за тези от БСП и от Атака) и дадоха категорична оценка.
А тя е слаб две!




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. a440 - Дръж се ЕВРОПО, на прасето Пеевски ...
09.04.2014 05:10
Дръж се ЕВРОПО, на прасето Пеевски му отесня кочината България и ще загрухти в Бр'у'ксел
цитирай
2. lostov - Дръж се ЕВРОПО, на прасето Пеевски ...
09.04.2014 12:44
a440 написа:
Дръж се ЕВРОПО, на прасето Пеевски му отесня кочината България и ще загрухти в Бр'у'ксел

хаха... баси... все едно не му стигат парите ама и още иска... Явно за власт ламти...
цитирай
3. kabuli - Не знам
09.04.2014 19:56
дали този Камен Костадинов не е Кемал Кемалов.
цитирай
4. lostov - дали този Камен Костадинов не е К...
02.05.2014 03:36
kabuli написа:
дали този Камен Костадинов не е Кемал Кемалов.


Абе както и да се казва...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lostov
Категория: Други
Прочетен: 535025
Постинги: 68
Коментари: 490
Гласове: 499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930