Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2013 12:35 - НЕ на АЕЦ "Белене"
Автор: lostov Категория: Политика   
Прочетен: 2490 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бойкотирането на референдума НЕ ОЗНАЧАВА, че "стоите далеч от мръсните политически игри". НЕ ОЗНАЧАВА, че "играете по свирката на политиците". Това е референдум, а не избори - разликата е съществена. Затова и (почти) няма да има купуване на гласове.

image
Какво ще стане ако не отидете да гласувате на референдума? Ами много просто - комунистическият електорат ще вземе превес и като нищо ще се приеме решението да правим АЕЦ. Защото тях ги надъхват, че това разбираш ли е единственото ни спасение да цъфнем и вържем и те под строй както едно време ще се забързат да (пре)изпълнят (петилетката) заръката на онова мазно комунистическо изчадие Станишев.

Та ако не искате АЕЦ се гласува с "НЕ"!

Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да покажете, че не искате да съхраняваме на наша земя 45 тона отработено ядрено гориво, както и да изплащаме 20-тина млрд. лв. за следващите не знам си колко години. Всяко "ДА" и всеки негласувал с "НЕ" подпомага шибаните комунисти. Това е.


Полезни, информационни и образователни линкове:

Bulgaria Green Tour
( препоръчвам)

5-те най-сериозни причини против нова АЕЦ в България

Пет Мита за АЕЦ

Имам най-готината печка в блока

Избрани лъжи от репертоара на театъра "Нова ядрена електроцентрала"

България не трябва да развива ядрена енергетика




Тагове:   Белене,   АЕЦ,   референдум,   не,   комунисти,


Гласувай:
3



1. pvdaskalov - Едно време прочетох...
25.01.2013 17:44
следния афоризъм: "ТОЙ Е ЧОВЕК БЕЗ МНЕНИЕ, НО С ИМЕНИЕ". Във връзка с обсъждания тук въпрос мисля, че ако сме без мнение, ще останем и без имение, защото натам отиват нещата. Нацията като цяло обеднява. Аз съм пред вземане на решение да продавам, докато има какво, за да се изхранваме и малко от малко да останем сред културните хора - с книги, театър, Интернет. Подхилващото се момченце ни лъже, че една нова ядрена централа няма да се плаща от пенсии, спестявания и въобще от народа. Електроенергията не може да стане по-евтина, докато не се изплати проектираният мастодонт! Ще каже някой: "Но там сме дали над 1 милиард... Ще оставим ли магарето си в калта?" Да, когато едно добиче си счупи крака, става на кюфтета. "Субструкцията на "Белене" какво ще я правим?" И понеже приспособяването й за други цели ще глътне още пари, моля тези, които са я планирали, да се изправят и да отговарят с името си, но и с имотите си. За назидание на бъдещите политици, които посмеят да разиграват коня си за сметка на народа. Той, народът, обича Родината си, но и съжалява тихичко защо се е родил в нея. Имах колега пътищар, който почина в Либия в напреднала възраст. Той казваше: "О, Българиьо, колко си хубава между две задгранични командировки".
След като няма къде да изнасяме ток, след като нямаме пазари и почти фатално изоставаме с модерните технологии, след като нямаме средства да си плащаме дори уличното осветление, за какво ще ни е тази електроенергия? Преди да я добиваме, трябва да имаме стратегията за едно бурно индустриално или земеделско развитие. Кога обаче ще дойде това време, след като най-добрите измежду нас заминават, а телевизиите ни развращават и изяждат 1/4 от свободното ни време с реклами. Съжалявам, но ще се съгласите, че един референдум повдига хиляди въпроси... Е, куцук-куцук, може и да отида да гласувам. А можеше вместо да плащаме за референдум, държавата да беше платила заплатите на работниците в Сопотските заводи, както и да помисли за безработните свои чеда...
цитирай
2. lostov - Мхм..
26.01.2013 15:46
а това е много добър анализ... направо ми прочете мислите...

http://www.borisloukanov.com/referendum-aec/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lostov
Категория: Други
Прочетен: 534750
Постинги: 68
Коментари: 490
Гласове: 499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930