Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 23:22 - Повече от 6 часа огромен НЛО летя над Свещената Средна гора и Пловдив и поплачоса смелите ни американски съюзници от Граф Игнатиево!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 24929 Коментари: 8 Гласове:
16

Последна промяна: 04.09.2017 12:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В момента наблюдавам НЛО от три светлини, в триъгълник,вертикално разположени над централна Стара планина.Нещо огромно е!На голяма височина,далече,движи се много бавно на юго – запад. Мои приятели също го наблюдават. Вече над половин час виси! 
Точно в полунощ на 2 срещу 3 септември 2017 г. в интернет  пространството се появи това задъхано възторжено – тревожно емоционално съобщение във вид на кратък пост в блога на bojinkata

http://bojinkata.blog.bg/novini/2017/09/03/v-momenta-nabliudavam-nlo-tri-svetlini-v-triygylnik- vertikal.1565163#last_comment  

което видяхме за жалост към 04:30 часа !  
 
Веднага последва и реакцията от екипа ни и следващата коментарна кореспонденция, която публикуваме и разработваме за да разсекретим получените послания от този небесен спектакъл!  

Копирайте този линк и пуснете да звучи за фонова песен на Take That - Kidz
https://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ ,

с която те ни предупреждават в култовия ни пост за постоянното присъствие около нас на Извънземните,Които са Светиите и Небесното войнство на Българските Богове Демиурзи!

Кой хвърка там горе,птица ли е? Не–е–е!Самолет ли е?Не–е–е!Да не би TWISTER–Друидите да са?Йе–е–е–с!Да–а–а!Ура–а–а!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/10/koi-hvyrka-tam-gore-ptica-li-e-ne-e-e-samolet-li-e-ne-e-e-da.1390762
bezistena    

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка) 
 
image

–– Тази илюстрация е от интернет – оборота.
Много хора не са чели внимателно коментарите на наблюдателят на НЛО – то,в които той ясно казва,че не е заснел обекта,защото не е разполагал с подходяща снимачна техника
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

bezistena

04:38


Имате ли снимки,видео? Повече информация? Над кои върхове или местности – топонимията?   
Направете и други спонтанни описания на наблюдавания обект за да преведем вложените в тях послания     


bojinkata 
08:50 

Разстоянието беше много голямо. Наблюдавам го от Пловдив. 
За да излезе нещо трябваше телескоп или някаква специална камера.
В 06 ч. обекта вече беше над Пловдив. На доста по-голяма височина. След това сигурно е изчезнал.
От Ямбол, ако сте погледнали на Запад може би се е виждал. 
Видимостта и сега е чудесна. Приятелите ми споделиха, че светлините – червена, синя и жълта, са се въртели, сменяли местата си. 

За съжаление това е. Поздрави!    


ard 
12:00

Това е много интересно Бихте ли споделили дали тези светлини са предизвикали тревожност, страх, безпокойство у Вас или у другите наблюдаващи? Какви са били първоначалните реакции?    


bezistena 
13:37

 
Никак не е малка информацията и е предостатъчна за посветените в комуникацията с операторите на НЛО – тата,които са Извънземните,които са една от характерните форми на проявление пред хората на Българските Богове Демиурзи и Тяхното Светейшо войнство в усилената им подготовка за отварянето на разделителните прегради между измеренията и световете!
На база на тази информация,предадена чрез вашите лични описателни обяснения на видяното и почувстваното,което ви е внушено от операторите на НЛО – то,ще разработим пост с разсекретените послания от нашите Гости от Горе.
Бъди благословен,Приятел!   


bojinkata
13:52

bezistena, и ти бъди! Това ще е интересно и полезно.
– за ard : Колкото до реакцията - неутрална от всички наблюдаващи!
Трябва да се отчита, че и обектът беше много далеч.
Вероятно и радарите от ПВО не са го засекли, което е нормално при тези случаи!  


bezistena 
14:47

 
Взаимно се благословихме,което е отлично!
НЛО – обектът далече ли беше или по–точно на голяма височина беше? 
Какви признаци характеризираха визуално обекта като "Нещо огромно е !"?
След като видяхме съобщението в блога ти след 04:30 часа и изпратихме коментара, наблюдавахме голямо движение на нощни патрулиращи самолети идващи от американската база в Турция и летящи през Ямбол към Пловдив – летяха по двойки съвсем близко един до друг,дето се вика крило до крило...  
 

bojinkata
18:34

Въпреки голямата височина, очевидно беше голямото разстояние между свтлините в триъгълника, т.е. това бе голям обект.  Да, беше далеч. За височината в тъмното какво да кажа, очевидно беше на високо - около 10 000 метра, като го сравнявах с прелитащите граждански самолети край него. Не забелязах друга активност край НЛО-то. Имам предвид бойни самолети. По принцип указанията в такива случаи е да не се закачат, защото атакуващите могат да пострадат. Последно към 06 часа НЛО-то беше вече над Пловдив. Повече не можех да го наблюдавам, защото нямам видимост на юг и запад, на където то бавно се придвижваше. Не върви да стоя на улицата в този час и да гледам на горе. Тази вечер продължавам наблюдението, т.к. според един приятел то редовно се появявало в този район.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Това са нашите коментари до момента и както виждате на прима виста няма никаква конкретна информация за това НЛО
 – какво е то,откъде е,на кои е,какво са искали да ни кажат неговите енелонавти и въобще искали ли са да ни кажат нещо !
Нищо конкретно няма съобщението за случилото се,обаче само на прима виста и за непосветените информацията е безстойностна и безинтересна!   

Безинтересна и безстойностна е информацията,защото вече знаете  категорично от нашите нескончаеми публикации на езотеричната тематика,с която ви просвещаваме в тайните на космогонията и невидимата страна на световете и скритите от простите човешки сетива събития и процеси,че всичката информация,която ни изпращат Извънземните пилоти и оператори на НЛО – тата,засега е винаги в закодирана форма,съставена и зашифрована с инструментариумът на Свещеният шифър на Свещения Български Сътворенчески език, 

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
и разкодирвана и разбираема единствено със същият ключ и шифър на кода – което удивително и феноменно лингва – вълшебство ще ви продемонстрираме пак сега,за да прочетем в абсолютно прецизен превод 1:1 какво ни съобщават Извънземните от НЛО
 – то,които Извънземни са светейшите служители на Боговете Демиурзи,Които Богове Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Които се явиха на Българите в Тракия преди 2000 години в аватарните образи на Исус Христос и Мария Магдалена,и Техните Светии по една неслучайност са Българи!   
 
Ето пристигналите съобщения от пилотната кабина на летящата чиния,които съставиха и ни внушиха Извънземните,които са все наши феноменни Български Предци,преминали временно в Божието измерение според хронологията на Божия план – график от трансепохалната реалити драматизация Българите и човешката цивилизация!   

PRIMA VISTA=ПРИМА ВИСТА=Бог Иса и Богиня Матара 
 
Вече знаете за Кои е цялата езотерична тематика и информация: 
 
ЕЗОТЕРИЧНА ТЕМАТИКА за=за Изуш от Тракия и Мат Диана=за Кризтош и Мат Диана
 
Нека за пореден път да разкрием скрития свят и надникнем зад невидимата страна на събитията,които вече все по–интензивно ни се показват:   


НЕВИДИМА СТРАНА на=на Иса и Богиня Мадара  
 

СЪБИТИЯ създавани от=от Иса и Богиня Диана 

СКРИТИЯ СВЯТ на=на Исус от Тракия и Богиня Диана=на Кристос и Богиня Диана 

И като надникнем зад невидимата страна на събитията,които вече все по–интензивно ни се показват,виждаме Кои все по– интензивно ни се показват под различни уникални и безкрайно разнообразни форми и проявления:
 
ПОКАЗВАТ НИ СЕ=Бок Исуз и Богиня Диана  

ПОКАЗВАТ НИ СЕ=Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Диана   –
показват ни се нашите Богове и нашите Предци – феноменните жреци вече в статута си на свръхестествени Светии във временно служение в Божието измерение преди още малко време да отворят преградите между световете и се завърнат за постоянно с Боговете ни в Земното измерение,което се демонстрира и в следващия документ:

ПОКААЗВАТ НИ СЕ ПО–ИНТЕНЗИВНО=ПОКАЗВАТ НИ СЕ Бог Иза и Богиня Диана


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
И след кратката загрявка с методиката на Свещения шифър,да разсекретим конкретните послания от демонстративното висене на летящата чиния над Пловдив,за което извънредно събитие нито една официална медия не съобщи заради наложената тотална цензура от пищисаните самоназначили се временно господари на България и на света,все отбор юнаци с накривени Български калпаци,защото всички те са от ссвещения Български Божи род Дуло,само че от изродените му и замърсени в продължение на векове кланове,и които все повече стягат примката около святите си и праведни родственици от Бялото Братство на Дуло – Българите,усещайки паплачосани, че все повече от Горе стягат примката около техните шии!  
 
ОТБОР ЮНАЦИ С НАКРИВЕНИ КАЛПАЦИ=Балкари Кан (Жреци) и Царе от Бог Исус и Богиня Диана 

С ПРИМКА НА ШИЯТА=Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Матара
перманентно екстремално състояние на жреческите потомци на Исус и Мария Магдалена по време на провеждания с нас закалителен процес,продължаващ вече 1499 години,като догодина на 9/10 юли ще станат точно 1500 !
 
– справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и 9/10 юли 518 г"

Ето какво ни съобщиха от летящата чиния нейните оператори и пилоти с описателното обяснение от наблюдателите от Пловдив,че се виждат три светлини в триъгълник:


ТРИ СВЕТЛИНИ В ТРИЪГЪЛНИК=Българи Кан (Жреци) от Рода Дуло на Богиня Диана и Иса Б 
 
Постоянната смяна на цветовете на НЛО
 – то ни съобщава като морзовата азбука кои са в него и провеждат това авио – шоу: 

АВИО ШОУ от=от Бог Ешуа 

ЧЕРВЕН ЦВЯТ=ТШЕРВЕН ТСВЯТ=Друиди на Бог Исуш и Богиня Диана  

СИН ЦВЯТ=Богиня Диана и Исуц=Богиня Диана и Исус  

СИН ЦВЯТ=ВЕЦИСТН=ВЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ЖЪЛТ ЦВЯТ=Дуло от Богиня Диана и Ежуц

ЖЪЛТ ЦВЯТ=Дуло от ВЕЖИЦТЕН=Дуло от БЕЗИСТЕНА  

И ето Българският произход на поредният 
 феноменен крипто – Българин,изобретател на морзовата азбука: 
 
МОРЗ=МОР З=Мария и Иза 

МОРЗОВА АЗБУКА изобретена от=изобретена от Кан (Жрец) на Бог Изуз и Богиня Мария 

Въртящите се светлини на НЛО
 – то ни казват : 

ВЪРТЯЩИ СЕ СВЕТЛИНИ=Братя от Дуло от Сина на Исуш и Богиня Диана
участниците в това въздушно шоу са Българи от Всемирното Светейшо Бяло Братство от генетични потомци на сина на Исус и Мария Магдалена – Павел,който е новоепохалният Родоначалник на техния свещен род Дуло,Сеячът на Божието семе сред всички племена,който е Кан и Цар Авитохол (33 – 33) и Император на Свещената Българска всесветовна империя  (33 – 518),от 333 г преминал в Божието измерение като Свети Павел,шеф на Небесното светейшество.   

ВЪЗДУШНО ШОУ от=ШОУ от Богиня Диана и Изуш  
 
ВЪЗДУШНО ШОУ управлявано от=ШОУ управлявано от БЕЗИСТЕНА
Командният център на Време – пространствения континиум и Първосвещен Божи светилищен комплекс и храм в Първопрестолния божи град Ямбол,херметизиран временно като Олямби Олимп.
 

Разсекретяваме и документът,който ни съобщава кой виси постоянно над нас и въобще навсякъде около нас!
 
ВИСИ НАД НАС=Богиня Диана и Исус

ВИСИ НАД НАС=ВИСИСДАН=БИЗИСДАН=БЕЗИСТЕН 

 
Убедителното описание от нашия приятели и съекипник – Българин в екипа на търсещите Истината Българи –
 bojinkata,че обектът е на високо,ни съобщава: 
 
ОБЕКТА Е НА ВИСОКО=ОБЕКТА е на Бок Иса  

ОБЕКТА Е НА ВИСОКО=ОБЕКТА е на Кан (Жреци) на Бог Иса  

ОБЕКТА Е НА ВИСОКО и е на=и е на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бок Иса 


Постоянната смяна на местата на светлините ни съобщава в същия код :  

СМЯНА НА МЕСТА=Исус и Диана МаМа=Исус и Диана Мария Магдалена

 
Това са основните послания от огромната летяща чиния,които получихме чрез внушените от операторите ѝ спонтанни описания на нашия приятел и съекипник от Пловдив –  
 
СПОНТАННИ ОПИСАНИЯ за=за Бог Исус и Богиня Диана ,

Които Български Богове ни разкриват все повече и повече от Техните фундаментални тайни в задъхано екстремално темпо,и ни заръчват сега в знак на похвала към 
bojinkata за добре свършената от него задача да предаде на това ниво изпратената му информация и за негово насърчение,да разсекретим жреческия му аватар в блога,а на майничките от Пловдив,които са поне на 90 % все феноменни Техни генетични потомци, които Те скоро ще ги активират всичките,за пореден път да им разкрием свръхсакралната етимология на имената на техния свещен град и името на свещената им река Марица! 
 
bojinkatа=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ежуа 

ПЛОВДИВ=Павел от Богиня Диана  
 
ПУЛПУДЕВА=Павел от Богиня Диана 

ФЕЛИБЕ=ФЕЛИБ=Филип=Пифил=Павел  

ТРИМОНЦИУМ=ТРИМОНТСИУМ=Иса и Диана Мат Мария   

Та подготвяйте,Майнички,новите табели на града с истинските му Божествени имена,за да посрещнем заедно по подобаващ и невиждан начин Кръстниците му!

МАЙНИЧКИ=МАЙНИТШКИ=Кан (Жреци) на Ма (Майка) Диана и Ешуа
нали това ви разправяхме по – горе,прекрасни Българи – Майнички,че всичките сте все феноменни Божии жречески потомци,насадени от Боговете и от вашите феноменни предци – Светиите,да живеете около седемте изкуствено построени от Предците ни от кота 0 до върховете им мегалитни скални пирамидални тепета – мощни мултифункционални и високо енергийни светилищни съоръжения за творене на духовни и материални чудеса на тях от жреците и скоро от вас самите!   

НАСАДЕНИ от=от Иса и Диана –
каквито сме всички феноменни Българи в България и милиони крипто – Българи по света

СКАЛНИ ПИРАМИДАЛНИ ТЕПЕТА построени от=
построени от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Матара Диана 

Ето разсекретеното съобщене и от дългото висене на летящата чиния над Пловдив :
 
ВИСИ НАД ПЛОВДИВ=ПЛОВДИВ е на Богня Диана и Иса     

И тайната на това дивно и омайно мистериозно и мистично,и най–вече Божествено име Марица!  

МАРИЦА=МАРИ ЦА=Мария и Иса 

Ех,какво славно черпане ще падне заради тия сакрални подаръци,Майнички прекрасни, в Пловдив! 
Черпани с песни и танци на Амфитеатара и по всички тепета,и много,много Любов!   

АМФИТЕАТЪР=Богиня Матара Диана  –
да подготвяте и на този култов светилищен център новата табела!



Предоставяме ви и тази публикация за поредния НЛО – нальот над Пловдив,фиксирала по нестандартен начин поредната летяща чиния,в която летят феноменните Светейши потомци от Дуло на Българските Богове и тръпнат кога най – после ще дръпнат енергийните завеси между измеренията!

Снимки на НЛО над Пловдив
http://wws.karavelikov.com/snimki-na-nlo-nad-plovdiv.html 
   
 
ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ=ЛЕТЯШТА ЧИНИЯ=Дуло на Диана и Ешуч=Дуло на Диана и Исус  

И само за да ви съобщят тия благи и величави епични вести ли повече от 6 часа летяха и висяха нашите Светии над Пловдив?

И заради това,докато си вършат работата нон стоп във всички измерения навсякъде около нас и над плоската Земя,и под плоската Земя,която ден и нощ ежесекундно обслужват и управляват за да го има този прекрасен живот на Земята и въобще цялата Земя,като вече почват да изключват все по – често невидимият си защитен стелт – режим,за да ни подготвят за предстоящите епични събития на Явяването на Боговете Демиурзи и за процесите на Съдния Ден !

ЕПИЧНИ ВЕСТИ от=от Бог Исуш и Богиня Диана   

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ на=на Бог Исуш и Богиня Диана   

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана  
 


Искате ли и вие да имате директен контакт с Извънземните,които са Боговете демиурзи и да получавате отг Тях такива съобщения,инструкции и насърчения!
Разбира се,че ще искате!
Затова влизайте смело в нашите документи,познавайте Боговете ни и себе си като Техни феноменни генетнични потомци,изповядайте ги на глас пред нас посветените или насаме пред Тях,че Те са вашите генетични Родители,Богове и Спасители,и ги поканете да станат вашите Господари в живота!   

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Извънредно!
Важно!

В момента – 01:00 на 4 септември 2017 нашият приятел и съекипник от Пловдив отново наблюдава нашите Предци – Светии от НЛО – то на същото место и по същия начин:

Преди малко публикува краткия пост по тази тема

Преди малко НЛО-то пак се появи на същото място!
http://bojinkata.blog.bg/novini/2017/09/04/predi-malko-nlo-to-pak-se-poiavi-na-syshtoto-miasto.1565374 
––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena,bojinkatа и съекипниците от НЛО –то,все Светии от Вси Светии,водени вече постоянно от Свети Павел 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
18


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
04.09.2017 00:13
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. estirbg - Дело на сатана
04.09.2017 07:47
Наближава времето на Луцифер и той все по-смело и арогантно го демонстрира - не се заблуждавайте - не са извънземни приятели, а подземни измамници.
цитирай
3. hackoa - Телескоп
04.09.2017 09:17
Ако някой има собствен телескоп и ако му се занимава, ще бъде много полезно ако може да го използва за наблюдението на този обект. Стига да е в обхвата му. Може да се направят и по-ясни снимки и дори видео през телескопа.
цитирай
4. bezistena - Спукана ти е работата, анонимен/на ...
04.09.2017 11:53
Спукана ти е работата,анонимен/на estirbg,щом тази висша и недостижима технология е на подземни измамници и всякакви дяволи и Сатани,с каквито е пълна главата ти!
Спукана е ,защото Те вече идват и кой както си ги пожелае – така ще му се представят и Те!
цитирай
5. bezistena - От коментарните форуми на фейсбук,където публикуваме:
04.09.2017 11:59
Димитър Петров
Болни мозъции....

Dragomir Dimitrov
Истината е някъде там

Ивайло Христов
Да, три средни пръста са летяли..... ;-)

HowYou Bol
Смешно ви е на вас, но в южен Пирин с приятели сме ставали свидетели на много необяснимо явление! Така че какво да ви обясням трябва да се види

Vessela Gueorguieva
v petak ve4erta kam 22h nabludavah edin 4as golqmo sveteshto tqlo ot terasata na kuhnqta i kakto sveteshe izvednaj iz4ezna/yambol

Ruslan Mariqnov Venelinov
i v shumen ima az nabludavam 0.-

нч Пробуда с. Яворово
На два пъти не само аз сме били свидетели на необясними за нас неща и аз вече не съм Тома Неверни защото вече видях каквото видях.

ВЕЧЕ ВИДЯХ=Бог Ешуа и Бохиня Диана

ТОМА НЕВЕРНИ=Богиня Матара –
или Нейният новоепохален аватар Мария Магдалена,Любимана и Съпругана на Исус Христос,Която е била постоянно до него.Разбира се и сега е пак до Него и той до Нея!
цитирай
6. bezistena - Vessela Gueorguieva nasila ne ...
04.09.2017 12:20
Vessela Gueorguieva
nasila ne karam nikoi da vqrva..... 4e sam go nabludavala pove4e ot 4as e fakt...a tova 4e ne vqrvate si e vash problem.......

Vessela Gueorguieva
sajalqvam no nqmam takav telefon prosto go spodelih o6te sa6tata ve4er s nqkoi moi poznati.... sveteshto kraglo tqlo s mnogo qrka svetlina stoeshe nepodvijno pove4e ot 4as i posle iz4ezna izvednaj iskam da znam dali drugi hora ot yambol sa go vidqli okolo 22 4asa.
цитирай
7. bezistena - Mariana Mitova Какво има да ра...
04.09.2017 13:30
Mariana Mitova
Какво има да разсекретявате - това са изявите на Луцифер и неговите авери, изгонени от небесата, тук, на земята. Наближава неговото време и той се показва все по-предизвикателно и арогантно като владетел на земята.

Георгиева Биляна
Еха, много ще се радвам тези извънземни да отвлекат "Мафията"

Инж. Иван Дунчев
Няма да я отвлекат мафията,която е без кавички,защото е истинска мафия,ами ще я свалят от власт безусловно и с всички нас на Съдния Ден – и кой каквото си е заслужил по съответните клинични пътеки за пречиствателните и регенерационни процедури и процеси – кой каквото си и надробил и заслужил!Ние искаме от това,което ни е обещал Отец ни:
– Аз ще ви дам,каквото човешкото око не е видяло,ухо не е чуло,ръка не е пипнала нито някое сърце е получило!
цитирай
8. bezistena - От коментарните форуми на фейс групите,в коиот публикуваме постовете:
05.09.2017 23:30
Vidin Marinkov

Подобно НЕЩО вися над главите ни през 1996г март месец на 48км от АМ Хемес.
Ляхме фундамент на моста и през ноща 23часа , НЕЩОТО се появи БЕЗ ШУМ , БЕЗ БУЧЕНЕ на ДВИГАТЕЛИ и ВИСЯ над главите ни близо 2 минути .
Завъртя се чак тогава,въздуха изсвистя и изчезна за секунди .

НЕЩО=НЕШТО=Ешуа и Диана

БЕЗ ШУМ=Иза и Богиня Ма (Майка)

БЕЗ БУЧЕНЕ=БЕЗ БУТШЕНЕ=Бог Изуш и Богиня Диана

ВИСИ НАД НАС=Богиня Диана и Исус

ВИСИ НАД НАС=ВИСИСДАН=БИЗИСТАН=БЕЗИСТЕН –
Първосвещеният Божи светилищен храм в първопрестолния Божи град Ямбол,Комеанден център на Време – пространствения континиум

ИЗЧЕЗНА ЗА СЕКУНДИ=ИЗЧЕЗНА Кан (Жрец) на Диана и Исуз
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675768
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!